ERP software groothandel

ERP Software groothandel: een groothandel stroomlijnen kan lastig zijn, u heeft te maken met van alles en nog wat, ‘AgiliqTechIt’ is dé oplossing.

ERP software groothandel

ERP software voor uw groothandel implementeren?

Wij hebben toonaangevende expertise op het gebied van (Microsoft) oplossingen, zo hebben wij ervaring met de volgende pakketten:

Uw vraagstuk is onze expertise, dus bent u op zoek naar de ERP software die het beste past bij uw groothandel? Dan bent bij ons u aan het juiste adres.

Wat kunt u met een ERP Systeem voor (technische) groothandel

Bij een (technische) groothandel is het zeer belangrijk dat u een pakket heeft waarin iedere invalshoek van uw (technische) groothandel behandeld wordt. Met dit doel hebben we ‘AgiliqTechIT’ ontwikkeld, een systeem waarbij de volgende processen en bijbehorende problematieken alvast gestroomlijnd zijn:

  • Sales;
  • Het inkopen van goederen;
  • Magazijnzaken;
  • Financiën;
  • Zaken over dienstverlening;
  • Productbeheer.

In onze ERP software voor de groothandel: AgiliqTechIT hebben we met de inzichten door de jaren heen veel optimalisaties doorgevoerd waarbij de basis altijd uit Microsoft Dynamics 365 Business Central bestond. Dit zorgt ervoor dat u bij ons met een systeem werkt waarbij u gelijk toegang heeft tot de belangrijkste functies voor uw groothandel. Met onze software heb je de totale controle over al je bedrijfsprocessen van offerte tot factuur.

Een ERP voor groothandels implementeren

Met de juiste IT partner is het implementeren van een ERP systeem een fluitje van een cent. In een dynamische omgeving is het belangrijk om snelle levertijden te waarborgen. Onderdelen als voorraadniveau’s, veranderende prijzen en magazijnbeheer volgen elkaar in rap tempo op en de markt staat nooit stil. Bij Agiliq gaan we als volgt te werk:
Stap 1: ontmoeten & plannen
Stap 2: aan de slag!
Stap 3: ondersteuning
Zo zoeken we het beste systeem voor uw groothandel en houdt u tijd over voor uw andere werkzaamheden.

Agiliq als uw IT specialist inschakelen betekent:

Dat u een betrouwbare partner inschakelt met oog voor detail en een zeer hoog kennisniveau. Agiliq is al jarenlang een gevestigde naam in Sneek op het gebied van IT en automatiseringen. Ook als u opzoek bent naar een ERP systeem wat alle facetten van uw (technische) groothandel onderbrengt in één gemakkelijk systeem weten we raad met uw vraagstuk.

Geïnteresseerd in de mogelijkheden?

Vragen over het optimaliseren van uw groothandel of wilt meer weten over onze oplossingen? Neem dan contact op met een van onze medewerkers of bekijk ons handige overzicht met oplossingen

Contact opnemen