Agiliq: beter met IT

Wij helpen bedrijven verder met IT. Verbeter het totale bedrijfsproces, gestroomlijnd in één softwarepakket. Wat ons uniek maakt? Wij denken mee vanuit een bedrijfskundige achtergrond. Software gaat pas écht iets opleveren als het past bij het bedrijfsproces: daar zijn wij van overtuigd. Onze focus ligt op het helpen van bedrijven met het realiseren van hun doelen dankzij het verbeteren, optimaliseren en vergemakkelijken van de bedrijfsvoering.

Over ons

Werkwijze

Agiliq is ontstaan vanuit het enthousiasme om technische ondernemingen verder te helpen in de automatisering van bedrijfsprocessen. Door uitsluitend te werken met de software van Microsoft, is de totaaloplossing binnen handbereik.

Vraag een gratis demo aan

Het team van Agiliq

Onze expertise zit hem in mensen. Onze professionals hebben een technisch bedrijfskundige achtergrond en begrijpen de onderneming, de kernactiviteiten en de processen.

"Het mooiste van mijn vak is wensen van een klant vertalen naar een werkend product. Met als oogpunt de hoogste kwaliteit behalen binnen een zo kort mogelijke tijd."

Vincent van Rootselaar

Software Ontwikkelaar

v.vanrootselaar@agiliq.nl
"Mijn sterkste punt als consultant is om goed te kunnen luisteren en vragen te stellen. Pas dan kom je achter de ware aard van een probleem en kun je een passende oplossing voor de klant bedenken."

Vincent Stellingwerff

Software Ontwikkelaar

vp.stellingwerff@agiliq.nl
"Mijn drijfveer is het ondersteunen van ondernemers bij het verbeteren van de bedrijfsprocessen. De goede klantrelaties die hieruit ontstaan zijn zeer waardevol voor mij."

Rudmer Slot

Functioneel Consultant

rcj.slot@agiliq.nl
"Het geeft mij energie om samen met ons team van Agiliq bedrijven te helpen met innovatieve software, zodat deze hun ambities kunnen realiseren."

Eddie Huizinga

Directeur

ea.huizinga@agiliq.nl
"Mijn passie is om de klant te ontzorgen op het gebied van ICT gerelateerde zaken en dat men er optimaal gebruik van kan maken."

Franke Dijkstra

Systeembeheerder

f.dijkstra@agiliq.nl
""

Douwe Tadema

Functioneel Consultant

d.tadema@agiliq.nl