Microsoft Dynamics

Uitgebreide totaaloplossingen die bedrijfsprocessen optimaal ondersteunen

Microsoft 365 Dynamics

Microsoft Dynamics 365

Als leverancier van Microsoft Dynamics oplossingen leveren wij ERP en CRM apps (Microsoft Dynamics 365 Business Central) en Office 365. Op zoek naar een uitgebreide totaaloplossing die alle bedrijfsprocessen optimaal ondersteunt? Microsoft 365 Dynamics apps bieden functionaliteiten waar ondernemers van dromen.

De kracht van Microsoft is het aanbod van alle software wat een onderneming nodig heeft voor het primaire bedrijfsproces. Van e-mail tot financiële administratie of CRM, alles volledig geïntegreerd. Dit alles bieden wij aan, in de verschillende smaken Cloud of On-premise. Voorbereiden op de toekomst met ERP/CRM software in de cloud? Toch liever eenmalig een licentie afnemen en ook de mogelijkheid hebben om On-premise te werken? Microsoft Dynamics 365 biedt het allemaal.

 

Microsoft Copilot

Microsoft Copilot is jouw AI-gedreven hulpmiddel. Het helpt je bij het opstellen van e-mails, schrijven van documenten en analyseren van gegevens in Excel. Het verhoogt je productiviteit en verbetert je bedrijfsresultaten. Dankzij de koppeling met Microsoft-apps zoals Word en PowerPoint, transformeert het moeiteloos bestaande Word-documenten in presentaties. Efficiënt werken was nog nooit zo gemakkelijk. Nieuwsgierig? Vraag een vrijblijvende demo aan.

Demo aanvragen

Apps

Microsoft Dynamics 365 is een totale bedrijfsoplossing bestaande uit meerdere apps. De basis voor deze apps in CRM en ERP software. Er kan gestart worden met een enkele app en uitgebreid worden met andere apps wanneer het bedrijf en de groei daar om vraagt. Alle apps waar Agiliq in voorziet op het gebied van advies, implementatie en ondersteuning op een rijtje:

ERP

  • Microsoft Dynamics 365 Business Central

CRM

  • Marketing
  • Sales
  • Customer Service
  • Project Service Automation
  • Field Service
  • Social Engagement

Onze producten

Sales

Uitgebreid verkoopkansen managen en inzicht verkrijgen in de...

Meer informatie

Microsoft Dynamics 365

Wereldwijde totaaloplossing voor het MKB...

Meer informatie

Business Central 365 (NAV)

Groeien was nog nooit zo gemakkelijk...

Meer informatie