Artikel import module

Bedrijven die regelmatig te maken hebben met artikel- en prijswijzigingen van leveranciers, weten hoe belangrijk het is om deze gegevens zo snel mogelijk in hun eigen systeem te verwerken.

Artikel import module

Minder fouten

Om te voorkomen dat artikelen voor een te lage of hoge prijs worden aangeboden, is het up-to-date houden van deze bestanden in de software van essentieel belang. Het handmatig verwerken is echter vaak een tijdrovende bezigheid, met een grote kans op fouten. Agiliq heeft hiervoor de artikel import module voor Dynamics NAV waarmee eenvoudig grote hoeveelheden artikelen met prijzen kunnen worden geïmporteerd of gewijzigd.Door tevens de artikelen direct te verwerken in de desbetreffende artikelgroepen kunnen alle artikelen eenvoudig worden gecategoriseerd. Hierdoor zijn de artikelen en prijzen overzichtelijker en gemakkelijk aan te passen.

Met de artikel import module wordt het mogelijk om eenvoudig duizenden nieuwe artikelen met bijbehorende opties te importeren en nieuwe prijzen en opties aan oudere artikelen te koppelen. Zowel CSV als Excel bestanden kunnen geïmporteerd worden. Daardoor worden altijd actuele prijzen gehanteerd.

Voordelen van de artikel import module

  • Eenvoudig duizenden nieuwe artikelen met bijbehorende opties importeren
  • Eenvoudig nieuwe prijzen en opties aan oudere artikelen koppelen
  • Juiste communicatie van prijzen naar de klant
  • Heldere kostprijsgeschiedenis per artikel

 

Neem contact op