Electronic Data Interchange

Wanneer een bedrijf zaken doet met grote bedrijven, dient er vaak te worden voldaan aan de EDI-norm. Hierbij worden orders digitaal verzonden, ontvangen, verwerkt en beantwoord.

Electronic Data Interchange

EDI voor Dynamics NAV

Vooral binnen de levensmiddelen, doe-het-zelf en logistieke branche vindt een zeer groot aantal transacties plaats door middel van EDI. Berichten die daarin worden verwerkt zijn onder andere orders, rekeningen of bevestigingen. Dit kan met EDI voor Dynamics NAV. Het verkopen van grote hoeveelheden kan een gigantisch karwei zijn te verwerken in uw systeem. Groothandels verkopen uw producten echter wel. Het meest logische zou zijn als aan het eind van de dag een bestand verstuurd kan worden naar uw systeem, vanuit hun systeem, met de verkopen van die dag. Echter werken die groothandels wellicht met een ander systeem dan waarmee MKB’s werken. De EDI-module is daarvoor de oplossing en te gebruiken voor zowel inkomende als uitgaande documenten. Uiteraard is er altijd inzage in de verwerkte orders.

Met deze module is het ook mogelijk om partner-overeenkomsten op te stellen waardoor gemakkelijk onderscheid gemaakt kan worden tussen EDI-gegevens van partners.

Neem contact op