Webshopkoppeling

De online aanwezigheid is voor bedrijven van essentieel belang. Hierbij is een webshop een must.

Webshopkoppeling

NAV koppeling met Magento

Agiliq heeft de NAV webshopkoppeling voor Dynamics NAV met Magento. Die zorgt voor de communicatie tussen de webshop en Dynamics NAV. Magento is een van de grootste e-commerce platforms en wordt wereldwijd gebruikt voor de opbouw van een webshop.

Met deze NAV webshopkoppeling worden de onderstaande zaken uitgewisseld:

  • Klanten: Klanten kunnen vanaf Dynamics NAV aangemaakt worden op de Magento webshop. Wachtwoorden en inloggegevens kunnen vanuit NAV doorgegeven worden aan Magento.
  • Artikelen met kenmerken (attributen): Artikelen kunnen beschikbaar gesteld worden voor verkoop via de webshop. Binnen Dynamics NAV kan aangegeven worden welke artikelen beschikbaar zijn via de webshop. Alle producten die in de webshop beschikbaar zijn, kunnen binnen Dynamics NAV beheerd worden.
  • Verkoopprijzen (zowel standaardprijzen als klantspecifieke condities): De in Dynamics NAV gemaakte prijsafspraken gelden ook voor de webshop. De webshop kan gebruik maken van een speciale prijs die volledig kan afwijken van de in NAV gehanteerde prijzen.
  • Offerteaanvragen en orders: De door een klant aangemaakte bestellingen in de webshop worden automatisch in Dynamics NAV gezet. De betalings- en verzendcondities worden automatisch meegenomen naar Dynamics NAV. Daarnaast kunnen verzendkosten automatisch in rekening gebracht worden.

Neem contact op