Wij zijn verhuisd!

Wij bereiden ons voor op de toekomst! Per 1 juli hebben wij onze intrek genomen op Madame Curieweg 13 in Joure. De verhuizing was nodig omdat wij uit onze locatie in Sneek waren gegroeid. Wij zijn echter niet ver van de vorige locatie afgeweken, zodat zowel klanten als medewerkers gemakkelijk toegang hebben. Het nieuwe kantoor biedt aanzienlijk meer ruimte voor personeel en klanten. Bovendien is er nu de mogelijkheid om demo's en trainingen te geven voor diverse IT-oplossingen!

Wij zijn verhuisd!

Met trots opent eigenaar Eddie Huizinga de deuren van de nieuwe locatie. “We hebben jarenlang met plezier en succes vanuit Sneek gewerkt. Met de groei die we hebben doorgemaakt en nog steeds doormaken, biedt deze volgende stap mogelijkheden voor de toekomst, zowel voor onze medewerkers als voor onze klanten, en daar zijn we ontzettend trots op,” aldus Huizinga.

Met de groeiende wereld van digitalisering, groeien wij net zo hard mee. Ons slogan ‘beter met IT’ blijft hoog in het vaandel staan met meer werkplekken en de uitbreiding van diensten met diverse trainingen. Vanaf 1 juli zijn wij actief vanaf het nieuwe adres! Kom je bij ons langs? Neem gerust contact met ons op!