Microsoft Dynamics 365 Business Central

Garandeer bedrijfscontinuïteit met Microsoft Dynamics 365 Business Central een cloudoplossing die sales-, service-, financiële en operationele teams verbindt zodat ze zich sneller kunnen aanpassen en resultaten kunnen boeken.

Business Central

Microsoft Dynamics 365 Business Central is een alles-in-één oplossing voor bedrijfsmanagement waarmee bedrijven al hun activiteiten kunnen verbinden om bedrijfsprocessen te stroomlijnen, de interactie met klanten te verbeteren en betere beslissingen te nemen.

Combineer meerdere systemen in één verbonden toepassing waarin uw bedrijfsprocessen worden samengebracht, om tijd te besparen voor uw medewerkers. Vergroot de efficiëntie met geautomatiseerde taken en werkstromen, allemaal vanuit vertrouwde Office 365-productiviteitsprogramma’s, zoals Outlook, Teams, Word en Excel. Met een geïntegreerde oplossing krijgt u een compleet beeld van uw bedrijf, met ingebouwde intelligentie wanneer en waar u deze nodig hebt.

Dynamics 365 Business Central maakt uw bedrijf flexibel, zodat u snel aan de slag kunt, in uw eigen tempo kunt groeien en uw bedrijf in real-time kunt aanpassen. Werk met ons samen om de toepassing eenvoudig aan te passen en uit te breiden en tegemoet te komen aan de unieke vereisten van uw bedrijf.

Groeien was nog nooit zo gemakkelijk. Enkele voordelen:

  • ERP app volledig in de cloud
  • Werk vanaf een mobiel, tablet of pc
  • Rol gebaseerd werken, personaliseer de werkomgeving
  • Alle belangrijke bedrijfsactiviteiten vertegenwoordigd – van verkoop, inkoop, magazijn, assemblage en logistiek tot aan financiën en rapportages.
  • Gemakkelijk uit te breiden met andere apps – van Microsoft maar ook andere aanbieders
  • Volledig geïntegreerd met Microsoft 365
  • Toepasbaar op iedere branche
Vraag een gratis demo aan!