Dynamics 365 Business Central

Microsoft Dynamics NAV is een ERP-oplossing van Microsoft, het is onderdeel van de Microsoft Dynamics familie. De applicatie is bedoeld voor het MKB en geschikt voor meerdere landen. Het is ontwikkeld als Navision in 1984, en heeft in 2019 de naam Microsoft Dynamics 365 Business Central gekregen.

Dynamics 365 Business Central

Microsoft Dynamics 365 Business Central

Dynamics NAV is nu Dynamics 365 Business Central, een uitgebreide oplossing voor zakelijk beheer met de functionaliteit van Dynamics NAV.

Wij kunnen uw organisatie begeleiden tijdens de overgang van Microsoft Dynamics NAV / Navision naar Microsoft Dynamics 365 Business Central in de cloud of On Premises. Wij hebben meerdere organisaties begeleid met de transitie naar de cloud eventueel in combinatie met Microsoft 365 (Office).

 

 

Contact opnemen

Klik hier voor het verschil tussen Microsoft Dynamics NAV en Business Central of neem contact met ons op om samen te bekijken welke oplossing voor uw bedrijf het beste is.

Ondersteuning Dynamics 365 Business Central

Microsoft hanteert per versie een levenscyclus, dit is een periode waarin Microsoft het product actief support. Om te controleren of uw versie van Dynamics 365 Business Central of Navision nog ondersteund wordt kijk dan op deze link : https://docs.microsoft.com/en-us/lifecycle/