NAV to business central

Bij Agiliq ben je aan het juiste adres als je op zoek bent naar een NAV to business central upgrade. Wij zijn professioneel en bevlogen bij het vinden van de juiste totaaloplossing voor jouw IT-vraagstuk. Wij zorgen er voor dat jij altijd in een geoptimaliseerde IT-omgeving kunt werken.

NAV to business central

NAV to Business Central upgrade doen?

Bij Agiliq weten we maar al te goed wat het inhoudt om uw vertrouwde ERP pakket te upgraden naar een volgende versie. Ons team aan bevlogen IT enthousiastelingen heeft uitvoerige ervaring op het gebied van upgrades en kunnen u helpen met het structureren en optimaliseren van uw bedrijfsvoering.

Uw specialist op het gebied van Microsoft

Omdat we uitsluitend met Microsoft systemen werken weten we inmiddels maar al te goed wat de beste oplossing is voor uw bedrijfsvraagstuk. Zo hebben wij jarenlange ervaring binnen de volgende sectoren:

Onze medewerkers hebben veel kennis en zijn zeer servicegericht. We zijn van mening dat software pas meerwaarde creëert op het moment dat deze naadloos afgestemd is op uw manier van werken. Wij zorgen ervoor dat uw bedrijf gestroomlijnder werkt waardoor u zich bezig kunt houden met andere zaken? Meer weten over hoe we dit doen? Neem dan contact op met een van onze specialisten of vraag een vrijblijvende demo aan

NAV to Business Central upgrade

NAV is een boekhoudpakket wat in 1983 is ontwikkeld in Vedbæk, Denemarken. Toentertijd is het systeem zo’n goede ontwikkeling doorgemaakt dat het in 2002 is overgenomen door Microsoft. Sindsdien zijn er vele updates geweest en kunt u vanaf 2017 NAV upgraden naar Business Central. Business Central staat ook wel bekend als Dynamics 365 Central en kan zowel cloud-based (data staat online) draaien als On premise (data staat lokaal).

Omdat het upgraden van NAV naar Business Central nogal wat teweeg brengt en ieder vraagstuk een individuele aanpak vereist. Assisteren wij u graag met een demonstratie op locatie. In deze demonstratie spreken we alle mogelijkheden voor uw bedrijf door en leveren we een advies dat naadloos aansluit op uw vraagstuk.

Wat zijn de voordelen van een NAV to Business Central upgrade?

Los van het feit dat er veel geld te besparen valt met het upgraden van NAV naar Business 365 Central zitten, zijn er zijn er nog meer mogelijkheden. Zo is Microsoft Dynamics 365 Business Central:

  • Volledig ingericht om Cloud-Based te werken;
  • Heeft Business Central veel meer automatiseringsmogelijkheden;
  • Hoeft u geen dure handmatige updates door te voeren;
  • Bent u klaar voor de toekomst met de nieuwste (automatische) updates.
  • Hoeft u niet meer bang te zijn voor het aflopen van uw huidige NAV systeem.

Klinken bovenstaande punten u als muziek in de oren? Dan is het tijd om een gesprek in te plannen, want hoe eerder hoe upgrade, des te eerder u geniet van alle voordelen.

NAV to Business Central upgrade inplannen?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden of heeft u een vraag? Vul dan het onderstaande contactformulier in. Wilt u toch nog verder inlezen in de verschillen tussen Dynamics NAV en business Central? Dat kan via ons handige kennisartikel: ‘Het verschil tussen Dynamics NAV en Dynamics 365 Business Central’.

Contact opnemen