Microsoft Dynamics upgrade

Bij Agiliq ben je aan het juiste adres als je op zoek bent naar een Microsoft Dynamics upgrade. Wij zijn professioneel en bevlogen bij het vinden van de juiste totaaloplossing voor jouw IT-vraagstuk. Wij zorgen er voor dat jij altijd in een geoptimaliseerde IT-omgeving kunt werken.

Microsoft Dynamics upgrade

Microsoft Dynamics upgrade uitvoeren bij Agiliq

Draait uw bedrijfsvoering momenteel met het ERP systeem: Microsoft Dynamics NAV? Dan is de kans groot dat u binnen een aantal jaren een upgrade moet doen naar Microsoft Dynamics 365 Business Central. Microsoft Dynamics NAV is een ERP-systeem wat al vanaf 1983 bestaat en is uitgebouwd tot een systeem waar veel hedendaagse bedrijven met plezier mee werken. Er komt echter een tijd dat u een Microsoft Dynamics upgrade moet uitvoeren naar Microsoft Dynamics 365 Business Central. Wat houdt een upgrade allemaal in en wat kan Agiliq voor u betekenen?

Wat zijn de mogelijkheden bij een Dynamics upgrade?

Microsoft Dynamics is een systeem wat inmiddels al jarenlang draait bij verschillende bedrijven in uiteenlopende sectoren. Het is belangrijk om uw systemen up-to-date te houden. Omdat Microsoft Dynamics Nav 2018, de meest recente versie, vanaf 10 januari 2023 en0kel nog maar beveiligingsupdates ontvangt is upgraden naar Dynamics 365 Business Central een logische vervolgstap. Agiliq kan u helpen om dit proces zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Neem contact op

De voordelen van een upgrade naar Microsoft 365 Business Central

Microsoft geeft op haar softwarepakketten standaard 10 jaar ondersteuning. Deze 10 jaar bestaat uit 5 jaar ‘mainstream support’ waarbij nieuwe features uitgerold worden en 5 jaar ‘extended support’ waarbij alleen beveiligingsupdates zullen plaatsvinden. Omdat Microsoft Nav 2018 vanaf 10 januari 2023 geen mainstream support meer heeft, zal het systeem ook niet meer zelfstandig innoveren. Een upgrade naar 365 Business Central heeft de volgende voordelen:

  • Automatische updates;
  • Een gemakkelijker user interface;
  • Naadloze samenwerking met Microsoft 365 pakketten;
  • Flexibele licentiemogelijkheden;
  • Data staat veilig in de cloud.

Ook zijn er veel opties wat betreft extra modules, die u kunt toevoegen aan uw systeem waar nodig, wij adviseren u graag hierin.

Een Microsoft Dynamics Upgrade hoeft niet moeilijk te zijn

Omdat Microsoft NAV een systeem is waar veel maatwerk in mogelijk is kan een overgang veel met zich meebrengen. Daarbij wilt u natuurlijk geen kostbare data kwijtraken. Daarom is het belangrijk om een ICT partner in te schakelen die verstand heeft van uw bedrijfsvoering. Agiliq heeft specialistische kennis binnen de volgende sectoren: 

Dit betekent voor u dat we door de jaren heen veel optimalisaties hebben uitgevoerd om zo per sector tot de best passende oplossing te komen. Deze systemen zijn in samenspraak te implementeren zodat u altijd weer waar u aan toe bent.Vrijblijvende demo op locatie aanvragen? Onze medewerkers staan voor u klaar.

Agiliq inschakelen voor een upgrade

Er zijn een hoop voordelen van het upgraden van uw Microsoft Dynamics NAV naar Microsoft Dynamics 365 Business Central. Maar wat uw redenen ook zijn, we helpen u graag verder. Lees ons handige artikel voor de verdere verschillen tussen Microsoft Dynamics NAV en 365 Business Central of neem contact op met een van onze medewerkers.

Contact opnemen