Dynamics Nav upgraden

Bij Agiliq ben je aan het juiste adres als je Dynamics Nav wilt upgraden. Wij zijn professioneel en bevlogen bij het vinden van de juiste totaaloplossing voor jouw IT-vraagstuk. Wij zorgen er voor dat jij altijd in een geoptimaliseerde IT-omgeving kunt werken.

Dynamics Nav upgraden

Dynamics Nav is een ERP en boekhoudpakket wat al een aantal tientallen jaren bestaat. Tegenwoordig is er de mogelijkheid om te upgraden naar de opvolger: Dynamics 365 Business Central. Door deze upgrade heeft u een aantal slimme voordelen.

Dynamics Nav upgraden

Dynamics Nav is een ERP en boekhoudpakket wat al tientallen jaren bestaat. Tegenwoordig is er de mogelijkheid om te upgraden naar de opvolger: Dynamics 365 Business Central. Door deze upgrade heeft u een aantal slimme voordelen, zo heeft Dynamics 365 Business central ten opzichte van Dynamics NAV:

  • De mogelijkheid om automatische updates in te plannen;
  • De optie om Cloud-based of On-Premises te draaien;
  • Naadloze samenwerking met Microsoft 365 pakketten.

Benieuwd naar de verdere mogelijkheden van een Dynamics NAV upgrade naar Dynamics 365?

Op zoek naar een Microsoft Dynamics expert in Sneek?

Kan uw huidige Microsoft Dynamics NAV pakket de vraag van klanten niet meer aan of kan het systeem efficiënter werken? Dan helpt Agiliq ICT uit Sneek u graag verder. Met ons team ervaren specialisten helpen wij bedrijven in de:

Dit doen we met een team van enthousiaste medewerkers die met haviksogen op onderzoek gaan om uw bedrijfsvoering op IT-gebied te optimaliseren. Onze experts hebben veel ervaring waardoor ze uw Dynamics NAV of 365 Business Central naadloos weten aan te sluiten op uw bedrijf.

Uw Dynamics Nav pakket upgraden naar Dynamics 365 Business Central?

Er zijn veel voordelen waarom u uw Microsoft Dynamics NAV pakket moet upgraden naar Dynamics 365 Business Central. Business Central heeft namelijk een aantal significante voordelen ten opzichte van Dynamics NAV, zo heeft het nieuwe pakket een cloud integratie en wordt deze twee keer per maand geüpdatet. Cloud-based werken heeft ten opzichte van ‘On Premises’ – waarbij uw data lokaal opgeslagen is- het voordeel dat de data gecentraliseerd te benaderen is en altijd veilig staat.

Benieuwd naar de verdere verschillen tussen Dynamics NAV en 365 Business Central? Lees hier meer over het verschil tussen dynamics NAV en dynamics 365. Liever een vrijblijvende demonstratie op locatie? Vraag dan snel uw gratis demo aan!

Hoe upgrade Agiliq het Dynamics NAV pakket?

We begrijpen dat het lastig kan zijn om van het pakket af te stappen waarmee u — al jaren werkt. Agiliq heeft persoonlijk klantcontact hoog in het vaandel daarom bieden wij u een vrijblijvende demonstratie op locatie. Hierbij leggen we de verschillende opties aan u voor en bepalen we vanuit die positie welke oplossing het beste aansluit op uw (beoogde) werkwijze. De softwareoplossingen zijn daarbij ook nog uit te breiden met verschillende modules, zoals:

Uw Dynamic NAV upgraden?

Wilt u weten hoe u tot uw meest effectieve bedrijfsvoering komt? Neem dan contact op met een van onze IT-deskundigen. Onze experts hebben jarenlange ervaring met bedrijfsvoeringen en weten uw IT vraagstuk naadloos te vertalen naar een passende oplossing, wacht niet langer en ontdek de mogelijkheden!

Contact opnemen